Hvem er vi?

Hvem er vi?

HVEM ER VI?

Vi hører til i nyrenoverede lokaler, der er indrettet, så kattene har de bedst mulige forhold. Lokalet er malet i lyse farver og flere vinduer sikrer dagslys, uanset hvor kattene befinder sig. Kattene har mulighed for at komme ud hele døgnet, uanset om de har egen boks eller kan gå sammen. Løbegårdene vender ud mod have med træer, buske og masser af fugle.

De første katte flyttede ind i internatet i juni 2014. Efterfølgende er der sket flere ændringer og forbedringer, da vi hele tiden er opmærksomme på, hvad kattene har brug for, så de trives optimalt. Vi oplever også, at det ikke tager lang tid, før en ny kat falder til, da den kan gå ud og ind efter behov, gemme sig lidt i en hængepose eller få et overblik øverst oppe på en polstret platform.

For at reducere stressniveauet hos kattene, har vi valgt at få dyrlægen til at komme til internatet. Det betyder meget, at de ikke skal ind i en transportkasse og transporteres til en dyrlæge, men i stedet kan blive i kendte omgivelser.

I samarbejde med dyrlægen får kattene den bedste behandling og pleje. Det er også dyrlægen, der træffer beslutningen, hvis vi en sjælden gang må aflive en kat. Dette sker kun, hvis en kat ikke har et værdigt liv fx pga. kroniske smerter.

Internatet har en no-killing politik. Der kommer katte ind, der har brug for et længerevarende ophold, inden de bliver trygge ved os mennesker. Vi har også katte, der har en lidt speciel personlighed. Vi er overbeviste om, at der findes en familie til hver en kat, uanset hvor lang tid det tager. Her er ingen kat for ”bøvlet” eller værdiløs.

Internatet samarbejder med de fleste dyreværnsforeninger/grupper og internater i syd og Sønderjylland. Det sker også, at politiet kontakter os vedrørende en kat, der ikke længere har en ejer. Det gode samarbejde gør, at vi bliver i stand til at hjælpe så mange katte som muligt. Det gør det også muligt at finde den rette kat til den rette familie, selvom den ikke opholder sig i vores internat.

Velkommen til vores internat.
Måske er det her, du finder dit næste familiemedlem.